Van Bronckhorst: ''Nelom tot de break niet beschikbaar''

Van Bronckhorst: ''Nelom tot de break niet beschikbaar''

Na zijn liesblessure is Miquel Nelom nu uitgeschakeld met een kuitblessure. De linksback van Feyenoord is daar volgens trainer Giovanni van Bronckhorst enkele weken zoet mee. "Hij is waarschijnlijk tot aan de break (interlandperiode) niet beschikbaar", zegt Gio tegenover Feyenoord TV. Nelom mist daardoor sowieso de duels met Heracles Almelo en Excelsior.

Positiever is de coach over het herstel van Sven van Beek. Hij kampt al sinds de voorbereiding met een hardnekkikge voetblessure. "Sven is terug op het veld en zijn trainingen aan het opbouwen. Hij moet de komende weken zwaardere stappen nemen, maar het ziet er goed uit", vervolgt Van Bronckhorst.

De oefenmeester van de Rotterdammers baalt natuurlijk van de schouderblessure van Eljero Elia, die zo'n vier tot zes weken aan de kant staat. "Dat is een grote aderlating. Hij is een belangrijke speler voor ons. Als een speler wegvalt, dan is dat nooit leuk."

Komende zondag neemt Feyenoord het om 16:45 uur op tegen Heracles Almelo. Een ongebruikelijk tijdstip. "We reizen daardoor een dag eerder naar Almelo. Je hebt dan een hele lange aanloop naar de wedstrijd. Heracles heeft uitstekend gepresteerd vorig jaar en is een ploeg waar we het altijd moeilijk mee hebben gehad. Dat zal zondag ook zo zijn."

Over het spelen op kunstgras zegt de trainer het volgende: "Iedereen heeft zijn voorkeur, maar veel clubs in Nederland hebben kunstgras. Dus we zijn er wel aan gewend", aldus Van Bronckhorst.

Lees meer over
Sven van Beek Eljero Elia Van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties