Duel Johan Cruijff Schaal live op Stadhuisplein

Duel Johan Cruijff Schaal live op Stadhuisplein

Zondag kan Feyenoord de eerste prijs pakken van het nieuwe seizoen. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst neemt het op tegen PSV voor de Johan Cruijff Schaal. Net als tijdens de bekerfinale is het mogelijk om het duel live te volgen op het Stadhuisplein.

"Gewoon gezellig samen op het Stadhuisplein kijken naar de voetbalwedstrijd tussen bekerwinnaar Feyenoord en landskampioen PSV. Cafés, met name 't Fust, hangen tv's buiten zodat iedereen het kan zien. Net als bij de Bekerfinale een paar maanden geleden, al zullen het nu wel kleinere beeldschermen zijn. We verwachten minder mensen,'' geeft de organisator Ricardo Vermeulen aan in het Algemeen Dagblad.

''Een paar honderd zullen er zeker komen. Als initiatiefnemer onderhoud ik het contact tussen de fans en de horecaondernemers op het plein, zodat die op de toeloop kunnen inspelen. We hebben tijdens de Bekerfinale gezien dat dit goed kan. Het wordt gewoon een feestje,'' aldus Vermeulen. De wedstrijd aanstaande zondag tegen PSV begint om 18:00 en staat onder leiding van Gözübüyük.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties