Vervoersinformatie Feyenoord - Valencia

Vervoersinformatie Feyenoord - Valencia

De NS laat aanstaande zaterdag voor de openingswedstrijd Feyenoord – Valencia tussen 18:00 en 20:00 uur extra treinen stoppen op station Rotterdam Stadion. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, stappen dus uit voor de deur. Na afloop rijden er treinen vanaf Rotterdam Stadion richting Rotterdam Centraal (5) en Dordrecht (2).

De exacte vertrektijden van de treinen staan in de NS Reisplanner, de NS Xtra-app en op de affiches van de NS stations nabij Rotterdam Stadion.

OV Chipkaart
Supporters die beschikken over een NS-abonnement kunnen dit ook als OV-Chipkaart in de trein gebruiken. Maak dan wel eerst je kaart geschikt voor reizen op saldo. Kijk op www.ns.nl/OV-Chipkaart voor meer informatie.

Reis je niet vaak met de trein? Dan kun je ook een eenmalige chipkaart kopen bij de kaartautomaat of balie. Wil je niet in de rij staan bij de kaartautomaat of balie? Koop dan van tevoren je treinkaartje via www.ns.nl/eticket.

RET
Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

De aftrap van Feyenoord tegen Valencia is zaterdag om 20:00 uur. De wedstrijd is volledig uitverkocht.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties