Vilhena: ''Ik wilde blijven, het ging nooit om geld''

Vilhena: ''Ik wilde blijven, het ging nooit om geld''

Tonny Vilhena heeft vandaag toch een nieuw contract getekend bij Feyenoord. De middenvelder is opgelucht dat de transfergeruchten nu achter hem liggen en dat hij zich kan focussen op een nieuw seizoen bij de Rotterdammers.

Dat geeft hij aan tegenover Voetbal International. ''Het ging nooit om geld. Ik heb altijd gezegd dat Feyenoord mijn club is en blijft'', aldus Vilhena. ''Ik wilde graag blijven en ben blij dat we alsnog een akkoord hebben bereikt. Dit is voor zowel mij als mijn familie de beste oplossing. Ik kijk er naar uit volgende week weer te beginnen. Gelukkig liggen alle transfergeruchten nu achter me.''

Het kind van de club kwam sinds zijn debuut in 2012 al tot 113 Eredivisie-wedstrijden. Daarin scoorde de Maassluizenaar vijftien keer en was hij goed voor twaalf assists. Vorig seizoen kende hij een productief jaar met vijf treffers. Vier keer was hij de afgelopen jaargang, waarin Feyenoord als derde eindigde, de aangever.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties