Debutant Schuurman trots: ''Ben een echte Feyenoorder''

Debutant Schuurman trots: ''Ben een echte Feyenoorder''

Jari Schuurman maakte zondagmiddag zijn langverwachte debuut in het eerste elftal van Feyenoord. De talentvolle middenvelder van Feyenoord zit al enkele seizoenen tegen het eerste elftal aan, maar speelde zijn wedstrijden in het tweede elftal van de Rotterdamse club. Schuurman kijkt met een trots gevoel terug op zijn debuut.

“Na twaalf jaar in de jeugdopleiding bij Feyenoord is het een memorabel moment om mijn debuut te maken”, zegt Schuurman tegenover RTV Rijnmond. “Ik hoopte er vorige week in Tilburg al op, maar rekende er niet op. Vandaag was een beter moment om mijn debuut voor Feyenoord te maken.”

“Vijf minuten voor tijd kreeg ik een schreeuw van de trainer en moest ik bij hem komen”, vervolgt hij. “Ik was niet gespannen want de wedstrijd duurde nog vijf minuten en er stond bijna niks meer op het spel. Er moest natuurlijk wel gewonnen worden, maar ik had geen zenuwen. Ik genoot er van toen Peter Houtman mijn naam omriep.”

Een groot gejuich galmde door de Kuip toen bekend werd dat aartsrivaal Ajax geen kampioen was geworden. “Ik ben een echte Feyenoorder en vond het niet heel erg dat ze geen kampioen zijn geworden. Laat ik het zo zeggen.”

Volgend seizoen speelt Schuurman mogelijk op huurbasis bij een andere club. “Misschien zijn er, door mijn debuut, nu meer kansen in het eerste elftal voor mij. We moeten bespreken of verhuur misschien beter is. Het liefste blijf ik bij Feyenoord, maar als een andere optie beter is, moet ik dat doen.

Lees meer over
Jari Schuurman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties