''Vertrek Kazim-Richards zorgde voor onrust in het team''

vrijdag 15 april 2016 16:22 29.523 keer bekeken 189 reacties Pro Shots

Het vertrek van Colin Kazim-Richards is één van de oorzaken geweest van de enorme terugval die Feyenoord na de winterstop doormaakte. Dat beweert Giovanni van Bronckhorst vrijdag op de wekelijkse persconferentie in De Kuip. "Het was iemand die duidelijk aanwezig was en bepaalde jongens in de groep - ook positief - meenam in het aanmoedigen. Als zo iemand wegvalt is er een andere hiërarchie."

"Na zijn vertrek was het even zoeken naar de juiste hiërarchie. Dat heeft er wel voor gezorgd dat er even onrust was in het team. Er is natuurlijk wel een aantal dingen meer gebeurd en het was niet dé reden, maar het heeft er wel in bijgedragen. Ik ben blij dat we die periode uit zijn gekomen en als groep de lijn naar boven te pakken hebben gekregen. Dat zie ik als een positieve onwikkeling in het team," aldus Van Bronckhorst.

Kazim-Richards werd in de zomer van 2014 gehuurd van Bursaspor. Tijdens zijn eerste seizoen vond hij elf keer het net. Een jaar later werd hij definitief overgenomen door Feyenoord, maar zijn laatste half jaar liep uit op een grote teleurstelling. De geboren Engelsman kwam veelvuldig negatief in het nieuws en vertrok uiteindelijk naar Celtic.

Gerelateerd nieuws
189 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 76 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73914 leden - Op dit moment zijn 841 mensen actief, waarvan 223 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved