Oud-Feyenoorder stoort zich: ''Loop niet te janken, man''

Oud-Feyenoorder stoort zich: ''Loop niet te janken, man''

Theo Lucius is nu vijf jaar voetballer af. De voormalig speler van Feyenoord en PSV mist het voetbal nog heel erg, maar als kroegbaas leidt hij een prima leven. Wat de oud-verdediger annex middenvelder ook mist zijn echte clubvoetballers.

''Als een speler tegenwoordig één keer reserve staat, gaat hij al bij zijn zaakwaarnemer lopen piepen dat-ie weg wil'', zegt Lucius in gesprek met Voetbal International. ''Als speler van PSV of Feyenoord ben je verdomme toch trots dat je voor zulke mooie clubs mag spelen? Loop niet te janken, man, denk ik dan. Knok je terug. Echt, met dat soort gastjes zou ik heel veel moeite hebben. Die zou ik graag even bij hun flikker pakken op een training.''

Ook qua technologie wil Lucius terug in de tijd. ''Ik heb sinds december een computer. Gekregen van mijn moeder. Ze vond het tijd dat ik ook zo’n apparaat kreeg. Tegenwoordig kun je niet meer zonder computer,zei ze. Handig bij het betalen van mijn rekeningen, en zo. Nou, ik vind het he-le-maal niks, word al ongeduldig als ik ernaar kijk. Godver, man, wat een ondingen'', aldus Boem Boem Theo.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties