Gronsveld nog altijd geblesseerd: ''Heel vervelend''

Gronsveld nog altijd geblesseerd: ''Heel vervelend''

Het seizoen van Stef Gronsveld is een grote teleurstelling te noemen. De jonge rechtsback stond op de nominatie om dit seizoen aan te sluiten bij de eerste selectie, maar blessures gooiden roet in het eten voor de verdediger. Samen met onder andere Bart Nieuwkoop en Jari Schuurman mocht Gronsveld afgelopen zomer mee op trainingskamp naar Oostenrijk om zich te kunnen bewijzen, maar vanwege een hamstringblessure die hij opliep in het oefenduel met SC Feyenoord moest hij echter afhaken.

Daarna bleef de 20-jarige Gronsveld tobben. Begin november keerde hij terug op het trainingsveld, maar enkele weken later kreeg hij een terugslag in zijn herstel. Op dit moment is Gronsveld nog steeds niet fit. Hij maakte dit seizoen nog geen minuten. "Dat is heel vervelend," liet Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst weten.

Twee andere jeugdspelers van de Rotterdamse club, Dylan Vente en Tyrell Malacia, trainen daarentegen vrijdag mee met de hoofdmacht. Het duo speelt in de B1 van Feyenoord. "Ik wil deze talenten weleens aan het werk zien," liet Van Bronckhorst weten aan journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad.

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Jari Schuurman Stef Gronsveld
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties