El Ahmadi: ''Snap volledig dat supporters ons uitfluiten''

El Ahmadi: ''Snap volledig dat supporters ons uitfluiten''

Aan de slechte reeks wedstrijden van Feyenoord lijkt geen einde te komen. Na vier verloren wedstrijden hoopten de Rotterdammers tegen ADO Den Haag weer eens te winnen. De ploeg wist echter geen weerstand te bieden tegen de Haagse club en ging met 0-2 ten onder. Karim El Ahmadi, middenvelder van Feyenoord, noemt de reeks wedstrijden schandalig.

"Het was heel stil in de kleedkamer”, begint El Ahmadi tegenover RTV Rijnmond. "Iedereen zit er doorheen en dat lijkt mij ook logisch na zo’n maand januari, echt dramatisch. Het is moeilijk voor de spelers, supporters en de gehele club. Ik begrijp volledig dat de supporters ons uitfluiten. Vijf wedstrijden achter elkaar verliezen is echt schandalig voor een club als Feyenoord."

"We spelen compleet zonder zelfvertrouwen”, vervolgt hij. "Voor de winterstop ging het goed, kwamen voorzetten aan en wisten we te scoren. Nu spelen we zonder zelfvertrouwen en lukt het niet. Het winnen van wedstrijden is de enige oplossing en we moeten snel door, hoe moeilijk dat ook is. We moeten onze rug snel rechten en wedstrijden winnen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties