Kuyt: ''Ik begrijp de emoties van de supporters''

Kuyt: ''Ik begrijp de emoties van de supporters''

Dirk Kuyt baalt ontzettend dat zijn ploeg een hele seizoenshelft in een paar wedstrijden overboord heeft gegooid. Een echte oplossing voor de sportieve crisis heeft hij ook niet. ''We moeten keihard blijven werken en wedstrijden gaan winnen'', klink het clichématig na het verlies tegen sc Heerenveen (1-2).

De aanvoerder zag dat de wil er vandaag wel was. ''Maar het ontbreekt aan vertrouwen, dat we terug moeten winnen.'' Het werelddoelpunt van Anass Achahbar kon daarbij helpen. ''Het was een fantastische goal en dan hoop je dat dat je over het dode punt kan helpen'', aldus Kuyt tegenover Fox Sports.

Maar een nederlaag kon niet worden voorkomen. Feyenoord evenaart een negatief clubrecord door de vierde verliespartij achter elkaar te noteren. ''Ik begrijp de emoties van de supporters, want die heb ik ook. De eerste helft van het seizoen waren we oppermachtig in De Kuip. Dat moeten we terug zien te winnen.''

Lees meer over
Anass Achahbar Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties