Immers en Cardiff City onderhandelen morgen verder

Immers en Cardiff City onderhandelen morgen verder

Lex Immers lijkt plotseling toch op weg naar de uitgang van Feyenoord. Volgens De Telegraaf is er concrete belangstelling voor de aanvallende middenvelder vanuit Engelend en Duitsland. Immers heeft toestemming om te onderhandelen met de clubs en ook Feyenoord zal vandaag al zaken gaan doen, meldt de krant.

UPDATE 11:27 | De middenvelder was drie jaar lang een vaste kracht in de basiself van Feyenoord, maar moet dit seizoen genoegen nemen met een plek op de tribune. Om deze reden heeft Immers aan Feyenoord gevraagd of hij mocht vertrekken, en heeft hij zelf initiatief genomen om tot een verhuur naar Cardiff City te komen. Dit meldt VI woensdagochtend op de website.

UPDATE 13:10 | Middenvelder Lex Immers vertrekt defintiief naar Cardiff City, meldt het Algemeen Dagblad zojuist op hun webite. De Feyenoorder tekent vandaag een huurcontract voor minimaal een half jaar bij de subtopper uit de Championship, de tweede divisie in Engeland.

UPDATE 14:11 | De huurtransfer van Immers lijkt toch niet definitief rond. De zaakwaarnemer van de middenvelder laat weten aan Sander Berends van ELFVoetbal dat er nog geen akkoord is. ''Er is zeker nog geen akkoord. Echt niet!'' Het Algemeen Dagblad heeft zojuist het bericht over een definitief akkoord van hun website verwijderd.

UPDATE 14:25 | Lex Immers is officieel toch nog altijd geen speler van Cardiff City, meldt het AD. De middenvelder heeft Cardiff City verteld dat hij een zeer goed gevoel heeft bij de club uit de Championship, maar de Hagenaar weet ook dat Feyenoord en Cardiff City nog altijd druk in overleg zijn.

UPDATE 17:01 | Immers vertrok dinsdag al naar Cardiff voor de onderhandelingen, maar van een overeenkomst is nog geen sprake. Donderdag worden de gesprekken voortgezet, meldt Rijnmond. De Hagenaar trainde woensdag al niet meer mee met de selectie van de Rotterdammers.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties