Kuyt: ''Zonder rode kaart hadden we gewonnen''

zondag 13 december 2015 16:37 31.517 keer bekeken 200 reacties Pro Shots

Feyenoord verzuimde vanmiddag te profiteren van het puntverlies van concurrenten Ajax en PSV. De Rottetdammers konden, bij winst op FC Groningen, gelijk in punten komen met koploper Ajax, maar de wedstrijd eindigde in een gelijkspel. 

Aanvoerder Dirk Kuyt ziet het gelijkspel als twee verloren punten, in plaats van een gewonnen punt. "Als je gelijk speelt, verlies je altijd twee punten. We kwamen laat op gang en speelden een slechte eerste helft” zegt hij tegenover FOX Sports.  "In de tweede helft begonnen we goed, maar de rode kaart veranderde de wedstrijd. Misschien ben ik bevooroordeeld, maar ik denk dat wij de beste kansen hadden om te winnen.”

Kuyt denkt dat Feyenoord gewonnen had, waneer verdediger Jan-Arie van der Heijden geen rode kaart had gekregen. "De rode kaart was dodelijk”, vervolgt de Katwijker. "Als we met elf man op het veld de wedstrijd uitgespeeld hadden, hadden we gewonnen. De rode kaart is echter wel terecht, denk ik. Ik ben trots op het elftal en de manier waarop we geknokt hebben.”

Gerelateerd nieuws
200 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 77 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1552 mensen actief, waarvan 366 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved