Feyenoord zegt 'nee' tegen verzoek van Ron Vlaar

woensdag 7 oktober 2015 06:42 63.224 keer bekeken 308 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft een verzoek van de clubloze Ron Vlaar, die herstelt van een knieblessure, moeten afwijzen. De verdediger wilde graag bij zijn oude werkgever verder revalideren, maar technisch directeur Martin van Geel heeft na uitvoerig overleg besloten om het verzoek niet in te willigen.

''Ron heeft inderdaad gevraagd of hij hier eventueel verder kon herstellen. Gezien zijn status hebben we dit uitgebreid intern besproken. We hebben te maken, zoals iedereen weet, met een team dat naar elkaar toe aan het groeien is'', legt Van Geel uit in De Telegraaf.

''In dat proces achten wij het niet goed als er iemand bij komt met een geheel andere focus en doel, hoe logisch ook. Dat heb ik hem in een persoonlijk gesprek laten weten. Het is puur vanwege Ron zijn grote verdienste voor Feyenoord dat we het nog wel zeer serieus hebben bekeken.''

UPDATE | Vlaar wel welkom bij AZ
Ron Vlaar zal zich op korte termijn in Alkmaar gaan melden om verder revalideren van zijn knieblessure. In Alkmaar ontvangt men de verdediger met open armen. Na een gesprek van drie minuten met Robert Eenhoorn was al bekend dat Vlaar welkom is in Alkmaar. Hoe het exacte traject van de international er precies uit gaat zien is nog niet bekend. (AZfanpage.nl)

Gerelateerd nieuws
308 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 171 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 1010 mensen actief, waarvan 234 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved