Kramer: ''Ik had wel een pingel verdiend vandaag''

Kramer: ''Ik had wel een pingel verdiend vandaag''

"Blijkbaar dachten ze dat worstelen de enige manier was om mij van koppen af te houden. Godverdomme, ik kreeg alles tegen. De scheidsrechter heeft geen enkele keer voor mij gefloten," doet Michiel Kramer zijn beklag. De spits zet vraagtekens bij de manier waarop de Limburgse defensie hem af wist te stoppen vandaag.

"Ik kan geen kant op als ze me vastpakken en probeer mezelf dan los te krijgen. Het is vervelend als je dan een vrije trap tegen krijgt, maar het zij zo," berustte de Rotterdammer zich in zijn lot. "Ik had vandaag wel een pingel of twee verdiend ja. Een overtreding in de zestien is volgens mij nog altijd een pingel en dan word ik bestraft zonder een overtreding te maken."

Kramer had tegenover Fox Sports naast zijn klaagzang ook nog tijd voor andere dingen, zijn kopbal bijvoorbeeld. "Ik zie de bal komen, ga iets eerder de lucht in en kon redelijk veel vaart achter de bal zetten, waardoor hij mooi de hoek in verdwijnt," aldus de spits. Een gebrek aan meer kansen zoals het eerste doelpunt komt volgens Kramer door een combinatie van factoren, al kon hij het niet laten nog even de twee lastige verdedigers van Roda JC te noemen: "Dat is lastig ja, daar moet ik misschien ook wel wat slimmer in worden."

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties