Kuyt: ''Heel ziek van gemiste kopbal''

Kuyt: ''Heel ziek van gemiste kopbal''

"Dit is een hele dure misser. Deze verloren punten kunnen heel bepalend zijn, dus ik ben er ziek van dat die kopbal er niet in wist te gaan," vertelt Dirk Kuyt tegen Fox Sports. De aanvoerder kopte in de slotminuten de bal tegen het aluminium, waardoor Feyenoord bij Roda JC bleef steken op 1-1.

Twee verloren punten liggen natuurlijk niet aan één enkele kopbal, zo weet ook Kuyt: "We hebben te weinig gedaan om Roda pijn te doen. In de tweede helft toonden we wel karakter en gingen we op zoek naar de goal, maar we verzuimden om zelf via de flanken het spel meer open te trekken."

Het matige niveau in de tweede helft was volgens Kuyt te wijten aan de strijdlust bij beide teams: "Die punten wil je hebben en het maakt dan niet uit hoe. Beide ploegen wilden winnen, maar ook niet verliezen. Wij toonden karakter, maar zij ook, waardoor het een echt gevecht werd."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties