Afgelopen | Feyenoord - Willem II (1-0)

Afgelopen | Feyenoord - Willem II (1-0)

Giovanni van Bronckhorst stond vrijdagochtend voor het eerst deze week weer met een vrijwel complete selectie op het trainingsveld. Feyenoords hoofdtrainer zag de spelers die de afgelopen periode verplichtingen hadden met nationale (jeugd)elftallen fit terugkeren in De Kuip, waar het vizier inmiddels volledig is gericht op de naderende thuiswedstrijd tegen Willem II. Op een zonnig Varkenoord zag Van Bronckhorst wat hij wilde zien bij zijn spelersgroep: een enorme gedrevenheid om de competitiehervatting om te zetten in een overwinning.

Feyenoord – Willem II
Aanvang: 14.30 uur

Opstellingen:
Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Vejinovic, Toornstra; Basaçikoglu, Kramer en Kuyt.
Willem II: Lamprou; Van der Struijk, David Wuytens, Peters, Koppers; Ojo, Falkenburg, Stijn Wuytens; De Sa, Zivkovic en Van der Velden.

Wisselspelers
Feyenoord: Hahn, Verdonk, Nelom, Vilhena, Immers, Kazim-Richards en Elia.
Willem II: Meul, Ligeon, Haemhouts, Braber, Andersen, Joppen en Nemec.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek Jens Toornstra Calvin Verdonk Dirk Kuyt Rick Karsdorp Michiel Kramer Lex Immers Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties