Vincent Janssen: ''Ik was wat te lief voor Feyenoord''

Vincent Janssen: ''Ik was wat te lief voor Feyenoord''

De afgelopen twee seizoenen speelde hij nog voor Almere City in de Jupiler League, maar AZ durft het met hem aan. Vincent Janssen, afomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord, kende een uitstekende start bij zijn nieuwe werkgever.

Via TOP Oss en NEC kwam Janssen in 2009 bij Feyenoord terecht. In zijn laatste jaar in Rotterdam werd hij topscorer en landskampioen met de A1, met onder anderen Sven van Beek en Rick Karsdorp. Toch kreeg hij geen contract.

“Ik zag het aankomen", aldus Janssen tegenover de NOS. "Eerlijk gezegd had ik bij Feyenoord niet mijn beste jaren als jeugdvoetballer. Je moet een grote bek hebben en daar ik had in het begin moeite mee. Het was een omschakeling, een andere cultuur, een andere omgeving. Ik heb zeker twee jaar nodig gehad om me aan te passen. Ik ben wel iemand die eerlijk is en recht voor zijn raap. Dat is in Rotterdam tien keer zo erg. Daar moest ik aan wennen. Ik was wat te lief."

Lees meer over
Sven van Beek Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties