Feyenoord-talent Idrissi kiest voor FC Groningen

Feyenoord-talent Idrissi kiest voor FC Groningen

FC Groningen versterkt zich komende zomer met Oussama Idrissi. De negentien jaar oude aanvaller maakt dit seizoen deel uit van de A1 van Feyenoord, die onder leiding staat van Roy Makaay en straks onder leiding van Marcel Koning. Idrissi, die vier jaar geleden NAC inruilde voor Feyenoord, zag voor zichzelf te weinig perspectief in Rotterdam-Zuid en vertrekt daarom naar het noorden.

Feyenoord bood Idrissi de mogelijkheid nog één jaar aan te blijven in de A1 en daarna te proberen, de stap te zetten naar het eerste. Dat bericht RTV Rijnmond woensdag. Bij FC Groningen kan hij meteen aan de slag in het beloftenelftal, dat straks zo hoog mogelijk moet instromen in de nieuwe voetbalpiramide. Alfons Arts zal daarvan de coach zijn: hij heeft net voor één jaar getekend bij Jong FC Groningen.

Op de clubwebsite laat hij weten zin te hebben in de nieuwe uitdaging. Tot nu toe was Arts vooral werkzaam bij eerste elftallen, maar aan de slag gaan met jonge talenten ziet hij zeker zitten. ““Er wordt wel eens gesproken van een warm nest en FC Groningen is dat voor mij. Er hangt hier een zeer familiaire sfeer, waarin mensen elkaar accepteren en respecteren”, zegt Arts goedkeurend. Hij krijgt straks dus ook Idrissi onder zijn hoede.

Lees meer over
Oussama Idrissi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties