Feyenoord-talent Idrissi kiest voor FC Groningen

woensdag 13 mei 2015 13:05 42.820 keer bekeken 126 reacties Pro Shots

FC Groningen versterkt zich komende zomer met Oussama Idrissi. De negentien jaar oude aanvaller maakt dit seizoen deel uit van de A1 van Feyenoord, die onder leiding staat van Roy Makaay en straks onder leiding van Marcel Koning. Idrissi, die vier jaar geleden NAC inruilde voor Feyenoord, zag voor zichzelf te weinig perspectief in Rotterdam-Zuid en vertrekt daarom naar het noorden.

Feyenoord bood Idrissi de mogelijkheid nog één jaar aan te blijven in de A1 en daarna te proberen, de stap te zetten naar het eerste. Dat bericht RTV Rijnmond woensdag. Bij FC Groningen kan hij meteen aan de slag in het beloftenelftal, dat straks zo hoog mogelijk moet instromen in de nieuwe voetbalpiramide. Alfons Arts zal daarvan de coach zijn: hij heeft net voor één jaar getekend bij Jong FC Groningen.

Op de clubwebsite laat hij weten zin te hebben in de nieuwe uitdaging. Tot nu toe was Arts vooral werkzaam bij eerste elftallen, maar aan de slag gaan met jonge talenten ziet hij zeker zitten. ““Er wordt wel eens gesproken van een warm nest en FC Groningen is dat voor mij. Er hangt hier een zeer familiaire sfeer, waarin mensen elkaar accepteren en respecteren”, zegt Arts goedkeurend. Hij krijgt straks dus ook Idrissi onder zijn hoede.

Gerelateerd nieuws
126 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 48 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74397 leden - Op dit moment zijn 308 mensen actief, waarvan 63 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved