'Quincy Owusu-Abeyie genoemd als vervanger Boëtius'

'Quincy Owusu-Abeyie genoemd als vervanger Boëtius'

Jean-Paul Boëtius houdt net zoals Tonny Vilhena rekening met een vertrek uit De Kuip nu Feyenoord heeft besloten om de contractonderhandelingen te staken. De vleugelaanvaller wilde graag nog één jaar blijven, maar de Rotterdammers lijken nog geld te willen vangen voor de talentvolle buitenspeler.

Giovanni van Bronckhorst heeft Boëtius afgelopen week nog toevertrouwd het in hem te zien zitten, maar een vertrek lijkt toch echt aanstaande. Als eventuele vervanger van Boëtius gaat volgens Voetbal International de naam van Quincy Owusu-Abeyie rond. De aanvaller die ooit voor Arsenal en Spartak Moskou speelde, is momenteel clubloos.

Volgens het voetbalblad staat Feyenoord inmiddels ook niet meer zo te springen om Lex Immers van de hand te doen. De club gunde de aanvallende middenvelder in eerste instantie een mooie transfer, maar Immers heeft zelfs Fred Rutten, eerst geen bewonderaar van de Hagenaar, overtuigd. Datzelfde geldt voor Karim El Ahmadi, die al heeft aangegeven sowieso te blijven.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties