Hardeveld over weerzien met Feyenoord: ''Laten zien wat ik kan''

Hardeveld over weerzien met Feyenoord: ''Laten zien wat ik kan''

Jeff Hardeveld neemt het aankomende zondag met FC Utrecht op tegen Feyenoord. De jonge verdediger speelde vanaf de C-jeugd bij Feyenoord, maar vertrok afgelopen zomer transfervrij naar de club naar de Domstad. Hardeveld kijkt nog altijd met een goed gevoel naar zijn oud-werkgever.

"Ik vind het een hartstikke mooie club”, zegt de jongeling over Feyenoord tegenover FC Utrecht TV. "Als je daar elf jaar voor hebt gespeeld, dan doet het wel iets met je. Ik heb er ontzettend veel zin in om tegen mijn oude club te spelen. Ik ga laten zien wat ik kan."

De linksback denkt, ondanks dat hij Feyenoord een goede ploeg vindt, dat FC Utrecht morgen met de drie punten aan de haal gaat. "Feyenoord heeft een ontzettend sterk middenveld”, zegt hij. "Ook hebben ze een trouwe aanhang waar ze kracht uit kunnen putten. Toch denk ik wel dat we thuis kunnen winnen, ik gok 2-1.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties