El Ahmadi: ''Een term als 'inhaalrace' niet meer gebruiken''

El Ahmadi: ''Een term als 'inhaalrace' niet meer gebruiken''

Karim El Ahmadi wil niet te veel vooruitkijken bij de start van de tweede seizoenshelft. Feyenoord krijgt aanstaande zondagmiddag FC Twente op bezoek in De Kuip en verder dan die wedstrijd wil hij niet kijken. De middenvelder wil het sowieso liever niet hebben over een eventuele inhaalrace na de winterstop.

''Inhaalrace, inhaalrace...iedereen heeft het erover. Maar wij moeten het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken en laten zien dat de we de beste zijn. Termen als kampioenschap en inhaalrace moeten we niet gebruiken'', aldus de 29-jarige voetballer tegenover Fox Sports.

Collega Jens Toornstra is het daarmee eens, al spreekt hij wel zijn hoop uit dat Feyenoord er binnenkort wat beter voor staat. ''De kampioensaspiraties staan nu in de ijskast'', zegt hij, ''maar wie weet wanneer het er weer uit kan. De eerste twee wedstrijden zijn heel belangrijk. Als je een maandje heel constant presteert, kun je er heel anders voorstaan.''

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties