Rutten: "Uiteindelijk gelukkig met uitslag"

Rutten: "Uiteindelijk gelukkig met uitslag"

Fred Rutten zag Feyenoord vandaag 2-2 gelijk spelen tegen AZ. De trainer van de Rotterdammers zag in de eerste helft een goed Feyenoord, maar ze wisten niet te scoren. Toch is de trainer uiteindelijk blij met de remise.

„In de eerste helft stonden we goed te voetballen”, zegt Rutten tegenover FOX Sports. In de rust vonden we het ongelofelijk dat we 2-0 achter stonden, dat klopte niet volgens het wedstrijdbeeld. Dit was voetballend een van de beste helften van dit seizoen, we hielden het tempo hoog”, zegt hij. „In de tweede helft wisten we snel te scoren en het ritme ging omhoog maar er was iets te weinig overleg waardoor AZ een aantal kansen kreeg. Uiteindelijk ben ik gelukkig met de uitslag.”

Jens Toornstra viel geblesseerd uit in de wedstrijd met een hamstring-blessure en lijkt onder andere de uit-wedstrijd van PSV te missen. „Dat is erg teleurstellend voor Jens, maar we hebben een brede selectie. Andere spelers moeten nu opstaan en dat zal ook wel gebeuren.”

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties