Vermeer baalt flink: ''Dit voelt niet als een overwinning''

Vermeer baalt flink: ''Dit voelt niet als een overwinning''

Feyenoord boekte zaterdagavond in Kralingen een eenvoudige 5-2 overwinning op stadgenoot Excelsior, maar Kenneth Vermeer zat na afloop balend in de kleedkamer. De doelman had zes wedstrijden op een rij de nul gehouden, maar uitgerekend tijdens een duel waarin de tegenstander nauwelijks iets in te brengen had moest hij twee keer vissen.

„Na nog geen halfuur stonden we al met 3-0 voor en toen zag ik de concentratie vervagen”, aldus Vermeer. „We werden slordig en dat strafte Excelsior gelijk af. Gelukkig maakten we na de 3-1 niet veel later de 4-1, anders hadden we het nog lastig kunnen krijgen.''

''Maar het is frustrerend dat we twee tegendoelpunten zo gemakkelijk weggeven. Ik had het er net in de kleedkamer met Terence Kongolo over en ook de verdedigers balen ervan. We waren juist zo lekker bezig met een lange reeks wedstrijden zonder tegengoals. Daar is nu een eind aan gekomen, dus dit voelt niet als een overwinning.”

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties