FSV organiseert 10e editie 'Professor Feyenoord'

FSV organiseert 10e editie 'Professor Feyenoord'

Op vrijdagavond 28 november wordt voor de 10e keer om de titel 'Professor Feyenoord' gestreden. Een jubileumeditie! Dat wordt dus een speciale gebeurtenis, met speciale gasten en extra prijzen. Wie gaat de huidige Professor Kees van Gent opvolgen? Kees zelf, één van de andere 'oud-Professoren', of komt er een nieuwe naam op de professorenmantel?

Noteer nu alvast de jubileumavond in je agenda: vrijdagavond 28 november, dus: traditiegetrouw op de laatste-vrijdag-van-de-maand-november. Deze jubileumeditie wordt uiteraard gepresenteerd door Frank Vijg, er zijn bijzondere gasten en koppels, èn extra prijzen!

We hebben beloofd om regelmatig een nieuwtje te laten horen: we verklapten al de naam van de presentator en vorige keer konden we jullie meedelen:

Wilt u meedoen? Stuur dan een mail met uw volledige gegevens en eventueel die van uw partner naar info@feyenoordnet.nl o.v.v Prof2014. Schrijft u zich alleen in? Geen nood, wij zoeken voor u een partner. Inschrijven kan tot 14 november 2014. Tot ziens op vrijdag 28 november a.s. De aanvang is om 19.30 uur. Plaats van handeling is natuurlijk weerde kantine van de Sportclub Feyenoord op Varkenoord. Deelname en toegang zijn gratis. En vergeet niet weer snel aan het studeren te slaan natuurlijk!

Met vriendelijke groet,
De organisatie en bestuur van de Feyenoord Supportersvereniging.

PS: Deelnemers aan de vorige editie zijn zover mogelijk persoonlijk aangeschreven voor deelname.

Lees meer over
FSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties