Koeman weerspreekt interesse in Kuyt: 'Staat niet op ons lijstje'

Koeman weerspreekt interesse in Kuyt: 'Staat niet op ons lijstje'

Donderdag kwam in de Engelse media het gerucht aan bod dat Dirk Kuyt in de belangstelling zou staan van Southampton. De recent gestopte Oranje-international gaat bij zijn club Fenerbahçe door, maar is na dit seizoen wel transfervrij. Nadat hij eerder in verband werd gebracht met Feyenoord dook ook de naam op van Southampton, waar Ronald Koeman het voor het zeggen heeft.

De manager van the Saints zou zijn 34-jarige landgenoot volgend jaar zomer graag terug willen halen naar Engeland, waar hij eerder seizoenen lang voor Liverpool speelde, was de lezing. Koeman is er echter als de kippen bij om het gerucht te ontkrachten. Hij is niet geïnteresseerd in een samenwerking met Kuyt, verzekert hij.

“Hij staat niet op het lijstje van onze scouts”, benadrukte Koeman donderdagavond op een persconferentie van Southampton. De coach was verrast dat Kuyt in verband werd gebracht met zijn club en deed het af als slechts een gerucht. Of er andere clubs zijn die de Katwijker wel in de gaten houden, is nog niet bekend. Kuyt wordt volgend jaar zomer 35 jaar en speelt al sinds het seizoen 1998/99 betaald voetbal.

Lees meer over
Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties