Kalou in eerste Bild-interview: 'Feyenoord is mijn club'

Kalou in eerste Bild-interview: 'Feyenoord is mijn club'

Salomon Kalou is de komende jaren te bewonderen in de Duitse Bundesliga. De aanvaller tekende onlangs een driejarig contract bij Hertha BSC. 'Ik houd van uitdagingen. De club speelt leuk aanvallend voetbal en Berlijn is natuurlijk een geweldige stad', legt Kalou zijn keuze uit tegenover Bild.

De spits die verder voor onder andere Feyenoord, Chelsea en Lille heeft gespeeld kreeg deze zomer vele lucratieve aanbiedingen. 'Dat klopt. Ik kon ergens anders meer verdienen. Maar na de gesprekken met de manager was mijn keuze snel gemaakt. En geld is niet het allerbelangrijkste', aldus Kalou.

Bild was ook nog geïnteresseerd in de favoriete club van de inmiddels 29-jarige voetballer. 'Feyenoord Rotterdam. Daar heeft mijn broer jaren voor gespeeld én ik heb daar mijn eerste stappen als professioneel voetballer gezet. Maar nu is het even Hertha...', vertelde hij met een knipoog.

Lees meer over
Kalou
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties