Update | Royston Drenthe bedankt fans voor mooie woorden

Update | Royston Drenthe bedankt fans voor mooie woorden

De carrière van Royston Drenthe loopt momenteel niet naar behoren. De rol van het jeugdproduct van de Rotterdamse club lijkt uitgespeeld bij het Engelse Reading, en hij lijkt een nieuwe club te moeten zoeken. Veel supporters van Feyenoord hopen dat de oud-spelers van ondermeer Real Madrid terugkeert op het vertrouwde nest, bij Feyenoord. De voetballer zelf denk er ook zo over.

'Ik kan nog niks loslaten’, zegt hij op zijn Instagram-account. 'Om een lang verhaal kort te maken, doe ik er alles aan om eventueel deel uit te kunnen maken van dit Feyenoord. Het is niet aan mij om deze keuzes te maken', zegt hij over een eventuele terugkeer naar Feyenoord.

Feyenoord speelt in de voorronde van de Champions League twee wedstrijden tegen het Turkse Besiktas. Volgens Royston Drenthe gaan de Turken het moeilijk krijgen in het confrontatie met de Rotterdammers. 'Feyenoord blijft Feyenoord, met goede of slechte spelers. Er moet gestreden worden dus ik denk dat eerder dat Besiktas dan Feyenoord het zeer moeilijk zal krijgen', zegt hij.

Update: Royston Drenthe plaatse gisteren uitspraken op zijn Instagram waarin hij vertelde 'er alles aan te doen om eventueel terug te keren bij Feyenoord'. Vele supporters van de Rotterdamse club zien het jeugdproduct graag terugkeren bij Feyenoord. Supporters reageerden massaal op de Instagram-pagina van de voetballer. 'Kom terug! Feyenoord en jij kunnen elkaar beter maken', viel er te lezen. Evenals 'Kom maar terug, liever vandaag dan morgen'.

Nu, een dag later, laat Royston Drenthe opnieuw van zich horen. In een filmpje op zijn Instagram-pagina bedankt hij de supporters die hem graag terugzien bij Feyenoord. 'Ik wil alle fans bedanken voor de mooie woorden', zegt hij. 'Mocht je geen reactie van mij krijgen, dan is dat niet omdat ik daar geen tijd of geen zin in heb. Dat is gewoon omdat bepaalde dingen niet gezegd mogen worden. (..) Maar sowieso: bedankt iedereen', aldus Royston Drenthe.

Lees meer over
Drenthe
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties