Drenthe ziet terugkeer zitten: 'Zou nooit 'nee' zeggen'

Drenthe ziet terugkeer zitten: 'Zou nooit 'nee' zeggen'

Royston Drenthe moet vertrekken bij Reading. Door het vertrek van de eigenaar van de Engelse Championship-club kan Reading hem niet meer financieel veroorloven. Een terugkeer naar Nederland ziet de multifunctionele speler wel zitten en dan met name bij zijn Feyenoord.

“Laat ik het zo zeggen: ik zou in het warme bad van de supporters en de club Feyenoord willen vallen. Niet alleen om de club, maar ook omdat Rotterdam mijn ‘huis’ is. In negen jaar tijd heb ik veel meegemaakt. Een terugkeer naar Feyenoord of überhaupt naar Nederland zou ik never zien als een schande. De Nederlandse competitie is, in vergelijking tot waar ik heb gespeeld rustig en de mensen zijn nuchter. Dat is een main reason waarom ik terug zou keren naar Nederland. En vooral omdat Rotterdam mijn basis is, ik het fijn vind om lekker thuis te zijn.”

“Áls Feyenoord mij de optie zou geven om daar te voetballen, zou ik geen ‘nee’ kunnen zeggen. Ik krijg dagelijks de vraag van fanatieke Feyenoord-supporters en vrienden die dichtbij mij staan: ‘Wanneer kom je terug, Roy?’ Ik sta er voor open, maar de keuze is niet aan mij. Ik heb dan ook geen contact met de mensen die daar daadwerkelijk over gaan. Er is veel veranderd. Tijdens mijn carrière bij Feyenoord waren er andere mensen die het voor het zeggen hadden.”

[poll=150]

Lees meer over
Drenthe
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties