De Wolf signeert eigen biografie in de Bijenkorf

De Wolf signeert eigen biografie in de Bijenkorf

Op vrijdag 28 februari wordt de biografie van John de Wolf gelanceerd bij de Bijenkorf Rotterdam. Het boek is geschreven door Jeroen Siebelink. John de Wolf ontvangt het eerste exemplaar uit handen van Willem van Hanegem. Na afloop van de lancering kunt u uw boek uiteraard laten signeren.

De Wolf, John is de enige echte geautoriseerde biografie van voetballegende John de Wolf. Nooit eerder was hij zo openhartig. In dit boek lees je het verhaal over de ontwikkeling van jongen tot profvoetballer en van profvoetballer tot zorgzame vader. John de Wolf geeft zich helemaal bloot - lees dit boek en je leert de echte John kennen.

John de Wolf (Schiedam 1962) is een icoon van het Nederlandse voetbal. Als speler van onder meer Sparta, FC Groningen, Feyenoord en Wolverhampton Wanderers groeide hij uit tot een verschijning op de velden. Met Feyenoord behaalde hij drie nationale bekers en werd hij kampioen van Nederland. Zijn ware voetbalerfenis is de onhollandse, meedogenloze stijl en zijn grenzeloze doorzettingsvermogen die hij nu overbrengt op de verdedigers van Sparta.

Jeroen Siebelink debuteerde met De voetbalbelofte – achter de schermen van de jeugdopleiding. ‘Lees allemaal dit boek,’ zei Foppe de Haan, ‘de schrijver kruipt echt in de koppies van die talentjes.’ In opdracht van de KNVB schreef hij vervolgens Allemaal uitblinkers, een vijfvoudige, verhalende handboekenreeks voor coaches en trainers in alle leeftijdscategorieën van het amateurvoetbal. Eerder werkte Siebelink samen met John de Wolf, bij zijn vorige boek Voetbalgenen. Hun relatie was zo goed dat De Wolf hem vervolgens vroeg zijn levensverhaal op te schrijven.

De Bijenkorf Rotterdam
Vrijdag 28 februari, 17.00 – 19.00 uur

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties