'Adriaanse nu topkandidaat al wilde Van Geel liever Bosz'

'Adriaanse nu topkandidaat al wilde Van Geel liever Bosz'

Louis van Gaal heeft Feyenoord laten weten geen interesse te hebben in een trainersrol bij de Rotterdammers. De volgende naam op het lijstje is Co Adriaanse, maar technisch directeur Martin van Geel wilde eigenlijk liever Vitesse-trainer Peter Bosz binnenhengelen. Dat schrijft het Algemeen Dagblad vandaag.

Een eventuele komst van Peter Bosz stuit echter op veel verzet. Om de oud-technisch directeur in de Kuip los te kunnen weken bij Vitesse moet een afkoopsom betaalt worden. Investeerders zijn daar niet bereid toe, aangezien zij de puinhoop die Bosz in zijn eerdere functie achterliet nog aan het opruimen zijn. Ook Feyenoord-iconen als Pierre van Hooijdonk en Willem van Hanegem lieten eerder al weten het niet te zien in Bosz.

Daarmee komt Co Adriaanse dus bovenaan het lijstje van kandidaten die de vertrekkende coach Ronald Koeman kunnen opvolgen. De ervaren oefenmeester wil dolgraag sportief revanche nemen na zijn echec bij FC Twente. Op het 'reservelijstje' staat ook nog de naam van Fred Rutten.

Lees meer over
Bosz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties