Onderzoek naar gedrag Pellè; Klassieker niet in gevaar

Onderzoek naar gedrag Pellè; Klassieker niet in gevaar

Graziano Pellè moet vrezen voor een schorsing naar aanleiding van zijn wangedrag na FC Twente-Feyenoord van zondag. De aanklager van de KNVB start een vooronderzoek naar de spits van Feyenoord.

Dat heeft de KNVB laten weten aan Voetbal International. Pellè ging na het uitduel met FC Twente volledig door het lint. De Italiaan trapte tegen een dug-out en schopte in de catacomben zelfs een decorstuk en een cameralicht aan diggelen. Kort daarna bood hij daarvoor nog wel zijn excuses aan.

Als de aanklager Pellè een schikkingsvoorstel doet voor een schorsing, betekent dat niet dat de Italiaan de topper tegen Ajax van zondag hoeft te missen. Als de spits het schikkingsvoorstel afwijst wordt de zaak donderdagavond behandeld bij de tuchtcommissie, die zich dan over de strafmaat zal buigen. Als Feyenoord en Pellè ook tegen die straf protesteren, wordt de zaak pas na het weekend behandeld, waardoor hij zondag om 14.30 uur gewoon aan de aftrap kan verschijnen tegen Ajax.

Lees meer over
Twente
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties