Roda-fans willen duel met Feyenoord zelf gaan fluiten

Roda-fans willen duel met Feyenoord zelf gaan fluiten

Kerkrade is boos. De mensen in het dorp op de grens met Duitsland vinden dat zij in de afgelopen twee seizoenen wel erg vaak benadeeld zijn door arbiters van de KNVB. Ook dit weekend was het weer raak met een discutabele strafschop. De Roda-fans willen dan ook actie.

Supportersvereniging West Side Ultras (WSU) roept alle Roda JC'ers op om een fluitje naar het duel met Feyenoord te nemen en om de doordeweekse wedstrijd zelf maar vanaf de tribune te gaan fluiten. 'Gaat er een Feyenoorder af op Kurto en denkt u aan buitenspel? Fluiten maar!', valt er te lezen op hun website.

'Slechter, danwel oneerlijker dan de KNVB zullen wij het toch niet doen?', geven zij verder aan. 'Zij verkloten al máánden onze wedstrijden! Dan kan het toch geen probleem zijn als wij dat ook één keer doen?'

UPDATE - Roda JC Kerkrade accepteert geen fluitjes in het stadion (RodaJC.nl)
Er hebben ons signalen bereikt dat een groep supporters morgen (dinsdag) een ‘fluit actie’ wil voeren tegen de KNVB en de dienstdoende scheidsrechter bij de wedstrijd Roda JC – Feyenoord. Deze groep wil iedereen aansporen om fluitjes mee te nemen naar het stadion en zelf de wedstrijd te gaan 'leiden'. Roda JC Kerkrade wil hierbij duidelijk maken dat er geen fluitjes worden getolereerd in ons stadion. Bij de ingangen zal er dan ook nadrukkelijk gecontroleerd worden op fluitjes.

Lees meer over
Roda
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties