Mathijsen: 'We bespreken dit intern heel vaak'

Mathijsen: 'We bespreken dit intern heel vaak'

Vanwege de afwezigheid van Bruno Martins Indi (blessure) speelde Joris Mathijsen weer eens negentig minuten mee. De verdediger kon niet voorkomen dat Feyenoord in blessuretijd onderuit ging bij laagvlieger RKC Waalwijk (1-0).

Een late treffer van Aurélien Joachim dompelde Feyenoord in rouw. De Rotterdammers zijn na de nederlaag inmiddels afgezakt naar de zevende plaats en kunnen volgens Mathijsen nog niet constant genoeg presteren.

"Deze wedstrijd verlies je uiteindelijk op details", analyseerde Mathijsen na afloop tegenover onder meer VoetbalPrimeur. "Maar je verliest een wedstrijd niet alleen in de laatste minuut, dat moge duidelijk zijn. In uitwedstrijden hebben we blijkbaar veel moeite om over een dood punt heen te komen. Dat gebeurt ons vaker."

Een echte oplossing is er volgens de routinier niet. "We bespreken dit intern heel vaak en zijn er dagelijks mee bezig, maar meer kun je daar niet aan doen. We moeten gewoon door blijven gaan en niet verslappen."

Lees meer over
rkc Mathijsen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties