\'FC Twente mengt zich in strijd om Assaidi\'

\'FC Twente mengt zich in strijd om Assaidi\'

FC Twente heeft aangekondigd dat het de hand op de knip zal houden, maar dat betekent niet dat de Tukkers helemaal geen nieuwe spelers meer willen halen. Linksback Dico Koppers zal worden overgenomen van Ajax en voor de voorhoede is Oussama Assaidi nog steeds in beeld. Twente gaat zodoende de strijd aan met Feyenoord, dat de aanvaller van Liverpool ook graag wil huren.

Assaidi maakte vorig jaar de overstap van sc Heerenveen naar Liverpool, maar komt bij the Reds niet aan spelen toe. De Marokkaans international schijnt open te staan voor een terugkeer naar de Eredivisie en naast Feyenoord hoopt ook Twente op zijn komst. Dat meldt TC Tubantia. De ploeg uit Enschede had vorig jaar ook al belangstelling voor Assaidi.

Twente kan nog wel wat vers bloed voor de voorhoede gebruiken: zo werden tegen Osasuna Quincy Promes en Shadrach Eghan als buitenspelers gebruikt en telt de selectie met Luc Castaignos maar één echte centrumspits. De 24-jarige Assaidi speelde tot dusver maar 4 competitiewedstrijden voor Liverpool en begon in de Premier League nog geen enkele keer in de basis.

Lees meer over
Assaidi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties