Uitsupporters Ranglijst 2013

Uitsupporters Ranglijst 2013

Feyenoord is met gemiddeld 801 supporters per uitwedstrijd net als vorig seizoen landskampioen uitsupporters dit meldt de website indehekken.net. De Rotterdammers verkochten dit seizoen elk uitvak in de Eredivisie uit. Het gemiddeld aantal supporters dit seizoen is 310. Dat is een stijging van 4% ten opzichte van vorig jaar, toen het gemiddelde 298 was.

Toch daalt het aantal uitsupporters bij 11 van de andere 16 clubs. Als alleen naar de clubs wordt gekeken die dit en vorig seizoen in de Eredivisie speelden daalt het gemiddelde van 320 uitsupporters vorig jaar naar 310 dit jaar, een daling van ruim 3%. Enerzijds komt dit doordat meerdere clubs hun uitvak verkleinden, anderzijds door steeds minder animo. De wedstrijd kijken op Eredivisie Live wordt een steeds aantrekkelijker alternatief voor de uitsupporter die ook dit seizoen weer geconfronteerd werd met combi's, dure kaarten, slechte uitvakken en onzalige aanvangstijdstippen. Zeker in economisch zware tijden is de keuze om de hindernistochten vaker te laten schieten steeds sneller gemaakt.

\

Lees meer over
Uitsupporters
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties