Lurling: \'Hoop dat ze me normaal ontvangen in De Kuip\'

Lurling: \'Hoop dat ze me normaal ontvangen in De Kuip\'

De spelers van NAC worden financieel wel wijzer bij winst. Die pakken nog de winstpremie. Maar daar houdt aanvaller Anthony Lurling zich in ieder geval niet mee bezig. De absolute uitblinker van afgelopen weekend gaat voor de sportieve eer. "Feyenoord uit in een volle Kuip op zondagmiddag is geweldig', aldus Lurling. "Komt bij dat we in competitieverband daar nog nooit gewonnen hebben. Dat is genoeg om te willen winnen."

Anthony Lurling heeft er zin in. En dat is ook wel opmerkelijk. De aanvaller - en zijn moeder - worden in Rotterdam altijd beschimpt en uitgejouwd. "Het is bekend dat ik daar niet geliefd ben", zegt hij daarover. "Dat doet me niks meer. Ik ga er alleen maar beter van voetballen. We zien wel hoe ze me ontvangen. Het zal niet met een bos bloemen zijn. Ik hoop alleen dat het normaal is. Ik heb er twee jaar gespeeld en daar ben ik trots op. Ik heb er leuke herinneringen aan. Het moet eigenlijk maar eens een keer afgelopen zijn."

Lees verder extern

Lees meer over
Lurling
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties