FSV teleurgesteld in uitspraken burgemeester Aboutaleb

FSV teleurgesteld in uitspraken burgemeester Aboutaleb

Recentelijk heeft de burgemeester van Rotterdam zich in diverse media negatief uitgelaten over Feyenoord supporters. In geschreven media zoals het Algemeen Dagblad kan het voorkomen dat uitspraken niet helemaal juist worden weergegeven. Echter liet het interview met de burgemeester gisterenavond bij Radio Rijnmond niets aan de verbeelding over.

De Feyenoord Supportersvereniging (FSV) is geschrokken van de manier waarop de Feyenoord supporters hierin worden weggezet. De FSV kan zich niet vinden in de negatieve berichtgeving en woordkeuze van de burgemeester. Zij zal haar teleurstelling kenbaar maken en de burgemeester verzoeken zijn uitspraken te rectificeren. Wij hopen dat de burgemeester hier zelf op terugkomt.

Zo heeft de burgemeester tijdens het interview in het programma "Rijnmond Nu" gezegd dat er onderweg naar Kerkrade een bus is gesloopt en dat de chauffeur is bedreigd. Navraag bij Feyenoord-supporters en andere betrokken partijen leert ons dat dit feitelijk onjuist is.

Lees meer over
FSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties