Schenkeveld te duur voor Heracles Almelo

Schenkeveld te duur voor Heracles Almelo

Heracles Almelo wil zich voor het sluiten van de transfermarkt nog versterken met een centrale verdediger en een rechtsbuiten.

De tukkers hebben daarbij het oog laten vallen op de 20-jarige Bart Schenkeveld, die nog een jaar onder contract staat bij Feyenoord. De Rotterdamse club, die hem vorig seizoen een halfjaar verhuurde aan Excelsior, hanteert volgens de zaakwaarnemer van Schenkeveld echter een te hoge vraagprijs, hetgeen botst met eerdere uitspraken van Martin van Geel.

De technisch directeur liet eerder weten dat Schenkeveld per direct mocht vertrekken en dat Feyenoord mee zou werken, mocht er zich een club melden. „Dat is gezegd. Maar als je vergelijkt wat Feyenoord vraagt, ten opzichte van wat clubs, die interesse hebben, op dit moment kunnen betalen, dan wordt het moeilijk. We hopen er uit te komen. En anders speelt hij gewoon bij Feyenoord”, aldus zaakwaarnemer Wessel Weezenberg.

Heracles heeft voor een tijdje terug al eens om tafel gezeten met Schenkeveld en diens zaakwaarmemer. Bovendien heeft de verdediger, die in de zomer van 2011 zijn kruisband scheurde en nu nog herstellende is van een enkelblessure, al een medische keuring ondergaan in Almelo. Heracles is echter niet de enige club die aast op Schenkeveld. Ook SC Heerenveen, Roda JC, VVV-Venlo en RKC Waalwijk hebben interesse.

Lees meer over
Schenkeveld
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties