Schenkeveld heeft clubs voor het uitzoeken

dinsdag 7 augustus 2012 15:09 23.844 keer bekeken 98 reacties Pro Shots Bron: FR12.nl

Bart Schenkeveld heeft over belangstelling niet te klagen. De verdediger, die de volledige jeugdopleiding van Feyenoord doorliep, staat in de belangstelling van onder meer Roda JC, sc Heerenveen, RKC Waalwijk, VVV-Venlo en Heracles Almelo, zo weet FR12.nl.

De club uit Almelo heeft Schenkeveld ook al medisch gekeurd, maar de jeugdinternational wil wachten met het nemen van een beslissing. Bovendien wil de mandekker volledig fit bij een nieuwe club arriveren. Schenkeveld ontbreekt momenteel op het trainingsveld van Feyenoord, wegens een enkelblessure.

Technisch directeur Martin van Geel liet eerder al weten dat Schenkeveld mag vertrekken uit de Kuip. De clubleiding wil investeren in de jongelingen Terence Kongolo en Matthew van Steenvoorden, ook omdat het talentvolle tweetal wel volledig fit is. Steenvoorden mag bij de komst van Joris Mathijsen wel op huurbasis vertrekken bij Feyenoord.

Gerelateerd nieuws
98 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74408 leden - Op dit moment zijn 687 mensen actief, waarvan 226 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved