Schenkeveld heeft clubs voor het uitzoeken

Schenkeveld heeft clubs voor het uitzoeken

Bart Schenkeveld heeft over belangstelling niet te klagen. De verdediger, die de volledige jeugdopleiding van Feyenoord doorliep, staat in de belangstelling van onder meer Roda JC, sc Heerenveen, RKC Waalwijk, VVV-Venlo en Heracles Almelo, zo weet FR12.nl.

De club uit Almelo heeft Schenkeveld ook al medisch gekeurd, maar de jeugdinternational wil wachten met het nemen van een beslissing. Bovendien wil de mandekker volledig fit bij een nieuwe club arriveren. Schenkeveld ontbreekt momenteel op het trainingsveld van Feyenoord, wegens een enkelblessure.

Technisch directeur Martin van Geel liet eerder al weten dat Schenkeveld mag vertrekken uit de Kuip. De clubleiding wil investeren in de jongelingen Terence Kongolo en Matthew van Steenvoorden, ook omdat het talentvolle tweetal wel volledig fit is. Steenvoorden mag bij de komst van Joris Mathijsen wel op huurbasis vertrekken bij Feyenoord.

Lees meer over
Joris Mathijsen Terence Kongolo Matthew Steenvoorden Schenkeveld
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties