'Zijn benadering naar ons toe was volledig respectloos'

'Zijn benadering naar ons toe was volledig respectloos'

Gertjan Verbeek presteert uitstekend met AZ en ook bij sc Heerenveen en Heracles Almelo deed de oefenmeester het uitstekend. Alleen zijn periode bij Feyenoord viel in het water en Kevin Hofland, in de tijd van Verbeek een van de ervaren spelers in de selectie van de Rotterdammers, weet wel waarom. “Zijn benadering naar ons toe was volledig respectloos”, laat de inmiddels afgezwaaide verdediger weten aan NUsport.

“Hij is op zich een goede trainer, dat laat hij nu ook bij AZ zien, maar zijn benadering naar ons toe was volledig respectloos. Iedereen moest naar zijn pijpen dansen”, gaat Hofland verder. “Of je nou 18 was of 28, spits of verdediger met zwakke enkels, iedereen werd over één kam geschoren. Iedereen moest zware krachttraining doen. En dat ging op een manier van slikken of stikken.”

“Ook de mensen rond het elftal werden geschoffeerd, daar lustten de honden geen brood van", vervolgt Hofland. "Ik had al snel door dat dit ten koste zou gaan van het teambelang. Daarom heb ik mijn nek uitgestoken, terwijl anderen zich verscholen. Het duurde nog heel lang voordat hij de poort uitliep. De directie heeft ons toen onnodig lang laten bungelen.”

Lees meer over
Hofland
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties