Van Geel sprak met zaakwaarnemer Dave Bulthuis

Van Geel sprak met zaakwaarnemer Dave Bulthuis

FC Utrecht speler Dave Bulthuis heeft in de belangstelling gestaan van Feyenoord. De zaakwaarnemer van de linksback heeft een tijd terug gesproken met Van Geel. ‘Feyenoord hield me in de gaten. Toen ik dat hoorde, was ik wel even overdonderd. De trainer merkte het ook aan me. Hij vond me die dagen minder scherp op de training, ik was niet mezelf volgens hem. Dat was ook zo. Net voor de winterstop speelden we thuis tegen Feyenoord. Ik kreeg twee keer geel en moest van het veld. Later hoorde ik dat die wedstrijd voor Feyenoord een reden was nog even te wachten. Ze vinden dat ik nog even moet rijpen. Begrijp ik wel, Ze hebben met Nelom en Indi natuurlijk al twee jongen linksbacks in huis.’

Interessant voor de Rotterdammers was het aflopende contract van Bulthuis. Vlak voor kerst besloot hij bij te tekenen in Utrecht. Voor twee jaar, met een optie voor nog eens die termijn. Nu lijkt een overgang naar Feyenoord ver weg. ‘Misschien wel, maar het gaf me rust. Ik wil verder in het leven, een eigen huisje kopen met mijn vriendin. Een beetje vastigheid. Die heb ik nu met mijn nieuwe contract. En bij FC Utrecht heb ik het heel goed naar mijn zin en hoef ik nog helemaal niet weg. De volgende stap komt vanzelf een keer.’ Aldus Bulthuis tegenover Voetbal International.

‘Dan zou Feyenoord mooi zijn. Het is nog altijd een topclub in Nederland, met een geweldig stadion. Ze houden me vast nog in de gaten. En toen we laatst in De Kuip speelden zat dat ook wel in mijn achterhoofd. Ik zal ze eens laten zien dat ik kan voetballen’. Hij koestert de opmerking van ploeggenoot Schut na die wedstrijd. ‘Die zei: “Iemand heeft vandaag een sollicitatie afgeleverd bij Feyenoord”. Een mooi compliment van een speler met zo veel ervaring’.

Lees meer over
Bulthuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties