Lurling: 'Zou gewoon weer naar Feyenoord gaan'

Lurling: 'Zou gewoon weer naar Feyenoord gaan'

Anthony Lurling keert met NAC Breda zaterdag terug in De Kuip. Als speler van Feyenoord beleefde hij niet zijn beste periode als voetballer. Toch wil Lurling niet beweren dat hij mislukte in Rotterdam.

Tussen 2002 en 2004 kwam de aanvaller uit voor Feyenoord. "Mensen zeggen dat ik mislukt ben bij Feyenoord, maar daar ben ik het niet mee eens", zegt Lurling in gesprek met NUsport. "Alleen ligt mijn verhouding met het publiek als een schaduw over die periode."

Lurling is in vele Eredivisie-stadions het zwarte schaap. "Het is nu haast gek als er niet over mijn moeder wordt gezongen", zegt Lurling, die zich daar niet druk om maakt. "Dat ik kon terugkeren bij Den Bosch, NAC en ook Heerenveen me opnieuw wilde hebben, zegt mij genoeg."

"Wat de mensen met wie ik heb gewerkt en de mensen van wie ik houd van me vinden, ik voor mij belangrijk. Zij kennen mij echt”, zegt Lurling, die niet met knikkende knieën naar De Kuip afreist, in het magazine.

Lurling: "Gelukkig krijg ik ook elk jaar aan de lange zijde bloemen. Supporters van NAC zeggen dat ze het me zo gunnen dat ik een keer scoor tegen Feyenoord. Ik ben daar niet mee bezig, wil alleen maar winnen."

De aanvaller zou zo opnieuw naar Feyenoord gaan. "Als ik het over zou kunnen doen, zou ik gewoon weer naar Feyenoord gaan. Ik vind het Feyenoord-publiek nog steeds fantastisch. Ze kunnen spelers maken en breken. Kijk naar John Guidetti, die kan niets fout doen. Dat is lekker, hoor."

Lees meer over
Lurling
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties