Lammers complimenteert Schenkeveld

Lammers complimenteert Schenkeveld

John Lammers wist gisteren met Excelsior de tweede overwinning van het seizoen te behalen. De degradatiekandidaat verlaat daardoor voor minimaal één dag de laatste plaats van de ranglijst. VVV-Venlo moet vandaag op zijn minst gelijk spelen tegen Feyenoord om weer over Excelsior heen te gaan. Lammers complimenteerde na de wedstrijd Feyenoord-huurling Bart Schenkeveld, die een goede indruk achterlaat op de oefenmeester.

In de winterstop werd bekend dat de verdediger voor het komende half jaar verhuurd zou worden aan de Kralingse club. Schenkeveld maakte gisteren zijn debuut voor Excelsior. 'Als Bart fit blijft dan wordt hij een hele belangrijke speler. Hij is een winnaar, zet de organisitie goed, is kopsterk, heeft snelheid en is duelkrachtig. Het is gewoon een goede speler voor ons', aldus Lammers tegenover de NOS.

De 20-jarige voetballer kwam tot nu toe slechts 5 keer uit voor Feyenoord. Zijn loopbaan wordt gekenmerkt door blessureleed. Een hardnekkige knieblessure zorgde ervoor dat Schenkeveld ruim een jaar lang niet kon spelen.

Lees meer over
Schenkeveld
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties