Lammers complimenteert Schenkeveld

2012-01-22 11:58:50 7.772 keer bekeken 26 reacties Pro Shots

John Lammers wist gisteren met Excelsior de tweede overwinning van het seizoen te behalen. De degradatiekandidaat verlaat daardoor voor minimaal één dag de laatste plaats van de ranglijst. VVV-Venlo moet vandaag op zijn minst gelijk spelen tegen Feyenoord om weer over Excelsior heen te gaan. Lammers complimenteerde na de wedstrijd Feyenoord-huurling Bart Schenkeveld, die een goede indruk achterlaat op de oefenmeester.

In de winterstop werd bekend dat de verdediger voor het komende half jaar verhuurd zou worden aan de Kralingse club. Schenkeveld maakte gisteren zijn debuut voor Excelsior. 'Als Bart fit blijft dan wordt hij een hele belangrijke speler. Hij is een winnaar, zet de organisitie goed, is kopsterk, heeft snelheid en is duelkrachtig. Het is gewoon een goede speler voor ons', aldus Lammers tegenover de NOS.

De 20-jarige voetballer kwam tot nu toe slechts 5 keer uit voor Feyenoord. Zijn loopbaan wordt gekenmerkt door blessureleed. Een hardnekkige knieblessure zorgde ervoor dat Schenkeveld ruim een jaar lang niet kon spelen.

Gerelateerd nieuws
26 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 968 mensen actief, waarvan 226 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved