Feyenoord treurt niet om het vertrek van Biseswar

Feyenoord treurt niet om het vertrek van Biseswar

Het vertrek van Diego Biseswar naar de Turkse club Kayerispor is volgens Feyenoords technisch directeur Martin van Geel 'voor alle partijen de beste oplossing'. De 23-jarige aanvaller verlaat de Rotterdammers na tien jaar, waarvan hij twee seizoenen was verhuurd aan achtereenvolgens De Graafschap en Heracles Almelo.

Biseswar had in de Kuip een aflopend contract, maar weigerde een vernieuwde aanbieding omdat die vele malen lager was dan het huidige salaris van, naar verluidt, 750 duizend euro.

'Diego had kunnen bijtekenen,' zegt van Geel in de Voetbal International. 'Wij vinden hem nog steeds een talentvolle speler die niet al te oud is. Hij heeft een beetje pech gehad dat hij geblesseerd raakte toen Ronald Koeman hier net trainer werd en het elftal steeds beter begon te draaien. Dan moet je op je beurt wachten. We konden hem zeker niet meer bieden dan we hebben gedaan. Diego ging daarmee niet akkoord, zodat ik mijn handen vrij had om op zoek te gaan naar een alternatief voor zijn positie.'

Lees meer over
Biseswar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties