Feyenoord noemt kans op komst Ryo nihil

Feyenoord noemt kans op komst Ryo nihil

Een mogelijke tweede verhuur van Ryo Miyaichi van Arsenal naar Feyenoord lijkt uigesloten. Vandaag werd bekend dat Arsène Wenger de Japanner graag opnieuw wil verhuren aan de Rotterdamse club, mits er niet te veel blessures bij Arsenal vallen. Feyenoord laat echter tegenover Edward van Cuilenborg weten dat de kans op de komst van Miyaichi nihil is.

De vleugels bij de stadionclub zijn in ieder geval goed bezet. Jerson Cabral ontwikkelt zich goed en ook Sekou Cissé en Ruben Schaken lijken hun vorm terug te vinden. Diego Biseswar is ook nog een alternatief, hoewel hij zijn kansen bij trainer Ronald Koeman verspeeld heeft, door enkele incidenten.

Technisch directeur Martin van Geel is dan ook met hele andere dingen bezig dan met een eventuele komst van Miyaichi, die vorig seizoen nog indruk maakte in De Kuip. Van Geel is bezig om de transfer van Vormer naar Feyenoord af te ronden en de contracten van enkele selectie- en jeugdspelers te verlengen.

Lees meer over
Ryo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties