Koeman: 'Wat mij betreft blijven ze dit seizoen bij Feyenoord'

Koeman: 'Wat mij betreft blijven ze dit seizoen bij Feyenoord'

Diego Biseswar en Ricky van Haaren beschikken over een aflopend contract met Feyenoord en gingen niet in op de aanbieding van technisch directeur Martin van Geel om hun verblijf in Rotterdam-Zuid te verlengen. Volgend jaar zomer is het tweetal transfervrij, dus een verkoop in januari ligt voor de hand.

"Maar wat mij betreft blijven ze dit seizoen bij ons", benadrukt trainer Ronald Koeman in gesprek met het weekblad Voetbal International. "We hebben geen al te brede selectie, dus kunnen we iedereen gebruiken. Dat blijkt weer nu we even niet kunnen beschikken over Stefan de Vrij."


"Dan speelt Martins Indi centraal en Miguel Nelom linksback, omdat we ook Kaj Ramsteijn langdurig kwijt zijn. Maar die jongens doen het uitstekend, dus dat is winst." In januari zal Karim El Ahmadi zeer waarschijnlijk ontbreken in verband met de deelname van Marokko aan de Afrika Cup. "Dus dan moet op die plek iemand anders spelen. Het is dus duidelijk dat we iedereen keihard nodig hebben."

[poll=70]

Lees meer over
Biseswar Haaren
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties