TIFO Rotterdam gaat weer aan de slag

TIFO Rotterdam gaat weer aan de slag

Inmiddels bijna vijf maanden geleden zegde het bestuur van de Feyenoord Supportersvereniging (FSV) het vertrouwen op in de directie van Feyenoord. De redenen daarvoor was, kort samengevat, het aanhoudende wanbeleid dat een structurele verbetering van de financiële situatie in de weg lag. Ook TIFO Rotterdam legde vervolgens haar werkzaamheden neer, en besloot tot nader bericht geen sfeeracties rond wedstrijden te ondernemen. Voor TIFO Rotterdam lagen daar meer redenen aan ten grondslag.  Meer dan eens zijn ludieke acties door Feyenoord afgekeurd en werd het team door allerlei maatregelen belemmerd in haar werkzaamheden.
Nu is TIFO Rotterdam terug. Na vijf maanden waarin gesprekken tussen (fanatieke) fans en club op een laag pitje stonden is de FSV weer terug in gesprek met de club en zal TIFO Rotterdam haar werkzaamheden hervatten. TIFO Rotterdam is nog steeds van mening dat er schoon schip gemaakt moet worden binnen de organisatie om gezamenlijk te gaan werken aan een structurele rooskleurige toekomst voor Feyenoord, echter mogen de
spelers en supporters hier niet meer onder lijden. Zodoende zal TIFO Rotterdam binnenkort weer actief zijn rond thuiswedstrijden.
Lees meer over
Tifo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties