Guidetti: 'Alles kan in het voetbal, nothing is impossible'

Guidetti: 'Alles kan in het voetbal, nothing is impossible'

John Guidetti scoorde zondag in de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen NAC Breda vanaf de stip. De van Manchester City gehuurde aanvaller is vol vertrouwen over de voetbaltoekomst in het tenue van Feyenoord, maar had liever op een andere manier gedebuteerd. "Ik heb gescoord, oké, maar ik ben een spits dus dat mag je van me verwachten", claimt de Zweeds jeugdinternational.

"Het was alles bij elkaar een redelijk debuut, niet bijzonder goed", vertelt Guidetti aan Voetbal International. "Bij een goed debuut scoor je drie keer." Guidetti heeft grootse plannen met Feyenoord. "Ik wil wedstrijden winnen, Europees voetbal halen of misschien wel kampioen worden. Waarom niet?"

"Waarom mag je daar niet van dromen?", vraagt Guidetti zich openlijk af. "Alles kan in voetbal. Nothing is impossible." Feyenoord bezet na vijf speeldagen een vierde plaats in de Eredivisie. Het team van Ronald Koeman verzamelde tot dusver elf punten en dat zijn er acht meer dan vorig seizoen onder leiding van Mario Been.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties