Legioen hekelt 'respectloos' optreden van vriend Biseswar

Legioen hekelt 'respectloos' optreden van vriend Biseswar

Diego Biseswar heeft zich niet geliefd gemaakt bij een deel van de Feyenoord-achterban. De aanvaller was zondag toeschouwer in Breda bij de wedstrijd tussen NAC en zijn eigen werkgever. Een vriend van hem, die de wedstrijd eveneens bijwoonde, zocht om onbekende redenen de confrontatie met Feyenoord-supporters en verdween tijdens de wedstrijd uit het stadion. Dat Biseswar zijn vriend niet in toom hield, wordt hem niet in dank afgenomen.

De vriend in kwestie provoceerde bij binnenkomst in het vak meermaals de aanhang van Feyenoord met, zo vermeldt supporterssite Lunatic News, 'middelvingers, wancker-gebaren en het snijden langs de keel'. Meegereisde supporters, die Biseswar reeds hadden ontwaard tussen het publiek, konden dat niet waarderen en lieten hun afkeer van de provocaties dan ook blijken.

Biseswar zelf wilde zich er ogenschijnlijk niet mee bemoeien en liet de vriend zijn gang gaan. Stewards van NAC verwijderden de provocerende supporter uit het Rat Verlegh Stadion; de fan in kwestie ging bij het verlaten van de tribune nog gewoon door met zijn gebaren. Biseswar zelf ontkende naderhand dat de man met hem was meegekomen, maar de supporters zijn not amused.

“De provocerende vriend van Biseswar, nota bene op kaarten geregeld door Biseswar zelf, staat openlijk te provoceren. Gedrag waar bij Feyenoord een lokaal stadionverbod voor wordt verstrekt. Gedrag dat door Feyenoord wordt afgekeurd, wordt door een speler van Feyenoord goed gekeurd. Biseswar toont, door het provocerende gedrag te negeren, geen verantwoordelijkheid wat kan worden opgevat als respectloze gedrag richting club en de Feyenoord-supporters”, meldt de supporterssite in een statement.



Lees meer over
Biseswar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties