Ryo in selectie Arsenal voor wedstrijd tegen Liverpool

Ryo in selectie Arsenal voor wedstrijd tegen Liverpool

Arsène Wenger kondigde het eerder al aan en heeft vrijdag de daad bij het woord gevoegd: Ryo Miyaichi maakt komend weekend voor het eerst deel uit van de selectie van Arsenal. Het dribbelwonder verbleef de afgelopen week in Japan om zijn papieren in orde te maken en keerde met goed nieuws terug in Londen.

“Hij behoort tot de selectie voor de wedstrijd van zaterdag”, bevestigt Wenger op de officiële website van Arsenal. The Gunners treden dit weekeinde om 13:45 uur aan tegen Liverpool. “We zijn onder de indruk van Ryo’s kwaliteiten, zijn vastberadenheid en zijn algehele werkhouding. Iedereen is ervan overtuigd dat hij een echte Arsenal-speler gaat worden.”

Ook Samir Nasri behoort tot de groep geselecteerden voor de topper in de Premier League. Volgens berichten staat de Fransman op het punt een transfer naar Manchester City af te ronden, maar daar heeft Wenger geen boodschap aan. “Onze fans willen dat we goed spelen en winnen. Ze gaan niet per positie afwegen wie daar moet lopen.”

Lees meer over
arsenal Ryo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties